Find det rette innovationsværktøj

Det kan virke uoverskueligt, når man i sit innovationsarbejde skal finde metoder og inspiration til innovationsprocesser og -projekter i form af værktøjer, metoder og guides, da udbuddet er stort. Hjælpen kan findes i Værktøjsnavigatøren udarbejdet af OECD’s innovationsenhed OPSI (Observatory for Public Sector Innovation).

Her finder man hundredvis af frit tilgængelige innovationsværktøjer, udviklet og brugt af innovatører i offentlige, private, akademiske og non-profit-sektorer i OECD-landene. Baseret på egne innovationsønsker og -behov – hvorvidt man vil lære noget, skabe noget eller komme i kontakt med andre – bliver man guidet videre til brugbare værktøjer, innovatører og information, der hjælper en i gang med innovationsarbejdet.

Værktøjsnavigatøren giver adgang til både gode værktøjer og de innovationsaktører i andre lande, som har udviklet og brugt værktøjerne. På den måde får man her input til innovationsarbejde på tværs af landegrænser og dermed mulighed for nemmere at komme i gang med et internationalt samarbejde.

Læs mere om værktøjet på OPSIs hjemmeside